Consell d' activitats
Recull de les activitats a Calldetenes

Festes de Nadal a Calldetenes

Etiquetes de comentaris:



L’Auditori Teatre ja està a punt per a les representacions i espectacles de Nadal que diferents centres educatius i entitats del poble estan preparant aquests dies. És el cas del Festival de Nadal de l’Escola Sant Marc, que tindrà lloc el dia 17 de desembre. El 21 serà el torn de l’Escola de Música de Calldetenes que oferiran un repertori de peces interpretades pels seus joves alumnes. La SES Calldetenes també té previst celebrar el Nadal a l’Auditori Teatre però ho farà dins l’horari lectiu.


Per la seva banda, de fa unes setmanes ja s’han iniciat els assajos de la representació d’Els Pastorets, que tindrà lloc el dies 26 de desembre i 1 de gener, a les 7 de la tarda. Les entrades es poden comprar anticipadament a les oficines de l’Ajuntament i a l’Auditori Teatre els diumenges al matí.


La comissió de Reis i la regidoria de Festes també preparen l’arribada del Patge Reial el dia 26 de desembre, Sant Esteve, a 2/4 de 6 de la tarda, al vestíbul de l’Ajuntament. Alhora treballen en la Cavalcada que ha de rebre els Reis Mags la nit del 5 de gener. El recorregut començarà a les 8 del vespre al carrer Verdaguer i seguirà pels carrers Blanqueig, Plaça de la Roca, Adoberies, Plaça Armand Quintana, Sant Jordi, Verge de la Mercè, Gran, i finalitzarà a la plaça 11 de Setembre pels volts d’1/4 de 10. Tots els infants que participen en el concurs anual de fanalets podran presentar-hi els seus treballs, que seran exposats al vestíbul de l’Ajuntament durant la recepció que fan Ses Majestats als nens i nenes del poble. 


El Grup Pessebrista de Calldetenes fa dies que construeix els diversos pessebres que prendran part en la 26a. Mostra i que podran ser visitats al Casal Parroquial els diumenges i dies festius, a partir de Nadal i fins el diumenge 16 de gener, de 12 a 2 del migdia i de 2/4 de 6 a les 8 de la tarda.

Per la seva banda el Club Excursionista Calldetenes té previst pujar el pessebre al cim del Matagalls, com ja ve sent tradició, el proper dia 19 de desembre. Se surt a les 8 del matí de la plaça 11 de Setembre. El pessebre es recull en una altra sortida prevista pel 30 de gener.

El Casal de la Gent Gran ha programat per celebrar el Cap d’Any tota una nit de festa que inclourà sopar, les 12 campanades amb raïm de la sort i bossa cotilló, coca i turró, ball i molta gresca. Més informació al nou bloc del Casal de la Gent Gran. http://casalgcalldetenes.wordpress.com/ 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada


Seguidors

Etiquetes