Consell d' activitats
Recull de les activitats a Calldetenes

Entitats de Calldetenes a la xarxa

Etiquetes de comentaris:

Fa un temps ens va semblar bé difondre a la xarxes socials (de moment el Twitter i el Facebook), les activitats que es portessin a terme a Calldetenes. per fer-ho varem crear un bloc "Consell d' activitats", i varem contactar amb les diferents entitats del poble (segurament encara ens en falta alguna), per oferir-los participar. La majoria varen acollir-ho de manera positiva i avui ja estan participant, entre elles el mateix ajuntament amb la seva web municipal i el SES amb els seus blocs, tal com podeu comprovar a la pàgina del Facebook.
Per difondre les activitats contemplem dues opcions, segons l' entitat (o el particular) disposi de web o de bloc que es pugui enllaçar automàticament,  o no en disposi. Qui no disposi de web o bloc, pot enviar un correu a l' adreça  calldetenesca@gmail.com amb el text explicant l' activitat que vol donar a coneixa, si es vol es pot adjuntar alguna imatge per il·lustrar-ho, i en poques hores es publicarà en el bloc  "Consell d' Activitats", i seguidament de manera automàtica es publicarà a la pàgina Calldetenes del Facebook i al usuari Calldetenes del Twitter. Els que disposen de bloc o web,  l' enllaç es fa de manera automàtica, i només cal que comuniquin a l' adreça calldetenesca@gmail.com, la seva voluntat de participar.
Per tal de que això tingui realment una utilitat, cal que el nº de seguidors de la pàgina Facebook sigui el més elevat possible, i per això resultaria interessant que a part de participar des de el punt de vista de generar informació, els actuals seguidors de la pàgina Calldetenes, la recomanéssiu als vostres amics que siguin del poble o que  puguin tenir interès en les activitats que es fan a Calldetenes.
Per fer-ho només cal que un cop situats a la pàgina del Facebook, seleccioneu la opció "suggereixo a amistats" situada sota la fotografia del perfil a la part superior esquerra de la pantalla, i tot seguit seleccionar els amics a qui volem fer arribar el suggeriment. Entre tots podem fer que aquesta pàgina sigui d' utilitat pels que volen estar informats del que es cou al poble.
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada


Seguidors

Etiquetes